Alennuskoodit ja sisustuskaupat

Mää oon tällainen hörhö, joka tykkää käyttää aikaa sisällä ja sisustaa. Koko ajan on jossakin päin taloa joku muutos menossa. Jos ei muuta, nii aina voi jotain kivaa ripustella seinille, maalata entisiä esineitä spraylla uuteen kuosiin tai hankkia uusia sisustustyynyjä ja pikkumattoja elävöittämään ja uudistamaan sisustusta.

Nyt oon löytänyt oikein kunnolla nuo sisustusnettikaupat. Oon käyttänyt sellasta sivustoa ku sisustuskaupat.fi, siellä on listattu useita erilaisia, siis isoja, netissä toimivia sisustuskauppoja, lähtien tietysti H&M Homesta, Elloksesta ja Stockmannista, mutta lisäksi siellä on kivoja ulkomaisia sisustuskauppoja, kuten Room21. Näihin ulkomaisiin kauppoihin oon nyt ihastunut, koska sieltä saa jotain sellaista mitä ei ehkä välttämättä kaikilla oo.

Room21 verkkokauppa taitaa olla ruotsalainen ja se sanoo olevansa pohjoismaiden suurin sisustuskauppa netissä. Voipi ollakin, ja en voi moittia sitä kyllä! Täysin moitteettomasti on tullut kaikki mitä oon tilannut, esim Ferm Livingin pikkujakkaroita, jotain pieniä sisustustyynyjä ja metallikoreja. Nopeat toimitukset, viikossa kotona. Ainut mikä on eroa esim Ellokseen niin postikulut tuli vähän kalliimmaksi.

kevaan2015-uutuusvarit2-sisustuskaupat

Nyt on muuten Stockmannilla taas Hullut Päivät, sunnuntaihin asti. Sielläkin oli jotain tosi hyviä sisustustarjouksia, mutta yksi mitä bongasin just oli loistava paistinpannutarjous, tässä just harkitsen pitäiskö iskeä kiinni. Oli nimittäin 2 Swiss Diamond pannua yhteensä 129€, 24 ja 28 senttiset pannut. Ne kun maksaa oikealta hinnaltaa tuon, siis yks kappale. Hyviä pannuja, mutta edellisestä jäi vähän sellainen fiilis, että yllättävän vähän aikaa kuitenkin kesti hyvänä. Oisko se toiminut pari vuotta hyvin ja sitten alko tartuttaa kiinni. Lisäksi niin paksupohjainen, että lämpenee hitaasti, mutta onhan siitä monesti paljon etua siitä paksusta pohjasta. No pistetään harkintaan.

Tuolla sisustuskaupat.fi sivustolla on siis myös kaikki voimassaolevat alennuskoodit noihin kauppoihin. Siks siitä sivusta tykkäänkin. Monesti teen niin, että jos nään että siellä on johonkin kauppaan todella hyvät alekoodi, katson haluanko mitään tilata sieltä. Oon saanut näin vaikka mitä ihania juttuja puoleen hintaankin! Suosittelen!

Leave a comment